Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte exkluzivní přístup k akci Šperk týdne!

Milujete šperky a rádi objevujete nové kousky za skvělou cenu? Potom byste rozhodně neměli přehlédnout naši novou akci Šperk týdne! Každý týden vybereme jeden výjimečný šperk, který bude k dispozici s výraznou slevou, ale pouze po dobu jednoho týdne nebo do vyprodání zásob. Sleva je časově omezená, takže neváhejte a buďte první, kdo se o ní dozví!

 

Jak to funguje?

Každé pondělí vám v našem newsletteru představíme nový šperk, který můžete zakoupit za výrazně nižší cenu. Tato sleva platí jen na daný týden, nebo dokud se šperk nevyprodá, což znamená, že máte jen omezený čas na to, abyste svůj vysněný kousek získali. Přihlášením k odběru našeho newsletteru si zajistíte, že vám žádná výhodná nabídka neunikne. Přihlásit se můžete jednoduše zadáním své e-mailové adresy v levém spodním rohu našeho e-shopu.

 

Proč se přihlásit?

Kromě toho, že se o slevě dozvíte jako první, získáte pravidelný přístup k našim nejlepším nabídkám a exkluzivním akcím. Přihlášením k našemu newsletteru si zajistíte, že vždy budete mít přehled o aktuálních slevách a novinkách v našem e-shopu.

 

💎 Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte přístup k těm nejlepším nabídkám na šperky! 💎

Nenechte si ujít možnost získat nádherné šperky za skvělou cenu – přihlaste se ještě dnes!